Børnefodboldens Hus

FC Helsingør Akademi lancerer i tæt samarbejde med F.C. København strategien og visionen Børnefodboldens Hus.

Snekkersten Idrætsforening
Kvistgård IF
Fredensborg B&I
Hornbæk IF
FremHellebæk
Esrum IF
Gilleleje FK
Humlebæk BK
Espergærde IF
Gurre Idrætsklub
Helsingør FC
Tikøb IF
Helsingør Idrætsforening
Vapnagaard FK 72
Nødebo IF

Vision

FC Helsingør Akademi lancerer i tæt samarbejde med F.C. København strategien og visionen Børnefodboldens Hus. Målet med Børnefodboldens Hus er, at det skal være et regionalt kraftcenter for børnefodbold med spilleraktiviteter, trænerkurser og foredrag om børnefodbold – til gavn for alle moder- og samarbejdsklubber samt Helsingør by.

Børnefodboldens Hus altså er en fælles betegnelse for en række aktiviteter, som udvikler børnefodbolden i klubben, samt i det nærliggende område. Sammen vil vi understøtte og skabe endnu bedre børnemiljøer.

Dyk ned i de forskellige tiltag længere nede på siden.

Spilleraktiviteter

Børnefodboldens Hus vil være med til at udbyde en lang række af spilleraktiviteter til glæde for alle børn i Helsingør. Vil både lave stævner, ekstra træningstilbud udover holdtræning, weekendtræning og camps. På den måde kan vi tilbyde aktiviteter til alle børn, der ønsker at spille lidt mere fodbold. Spilleraktiviteterne bliver organiseret i tæt samarbejde med F.C. København.

Foredrag & vidensdeling

Børnefodboldens Hus skal være et regionalt kraftcenter og knudepunkt for vidensdeling om børnefodbold. Derfor vil dét også være stedet, hvor vi konstant udvikler os. Vi vil blandt andet tilbyde foredrag, oplæg og inspirationstræning fra FCK Talent. Udviklingen i børnefodbold går stærkt og vi skal være med på rejsen.

Helsingør IF Talent (U7-U9+/U10-U12)

Børneafdelingen er det strategiske fundament, hjertet i klubben, hvor alle børn skal have mulighed for træning flere gange om ugen i et forpligtende fællesskab. I samarbejde med Helsingør IF opretter vi talenthold, hvor de børn, som kan mere og vil mere, skal have et børnevenligt tilbud med højt fagligt niveau. Børn vil nemlig gerne matches med andre børn på samme niveau. Vi skylder børnene et setup på deres præmisser, hvor de kan dygtiggøre sig i trygge og anerkendende rammer.

I Helsingør IF Talent vil børnene blive tilbudt 3x holdtræninger, udlandsture, 1-2 kampe i weekenden, stævner, ATK-træning, alternativ sport samt playground tilbud.  

FCH Akademi
Gl. Hellebækvej 63-65
3000 Helsingør

Mail: sv@fchtalent.dk
CVR: 2555 0110

FC Helsingør 2024.
Alle rettigheder forbeholdt.