fch akademi

MODER- & Samarbejdsklubber

FCH samler talenter fra hele Nordsjælland. 21 klubber er med i samarbejdet, som strækker sig fra Hundested til Humlebæk. FCH Talent Akademi er overbygningen og der, hvor spilleren kan udvikle sig med dygtige spillere fra vores område.

Rigtig mange af spillerne på FCH’s ungdomshold kommer fra klubber i samarbejdet. Alle kommunens klubber bakker op og flere til. Samarbejdet består af kommunale moderklubber, som EIF og SIF, der er FCH’s ungdomshold det naturlige første hold. En samarbejdsklub er en regional klub som Hundested. Klubben er med i samarbejdet på lige kår som moderklubberne, men FCH er ikke det naturlige førstehold.

 

Inspiration til trænere i samarbejdet og mulighed for dygtiggørelse

FCH Talent Akademi ønsker endvidere at give trænere i klubsamarbejdet inspiration til hverdagen. Det sker på temadage, hvor trænere fra FCH Talent Akademi besøger en klub fra samarbejdet og afholder en inspirationstræning, typisk med ungdomsspillere fra værtsklubben. Temaet kan være hurtighed eller lignende. Temadagene er gratis for trænere i samarbejdet og afholdes typisk én gang pr. kvartal. Derudover sørger FCH Talent Akademi for, at nye eller gamle trænere i løbet af kalenderåret har mulighed for at tilmelde sig DBU’s trænerkurser, her ikke mindst Børnefodboldtræner-kurser.

KYST TIL KYST

MODER-
KLUBBER

FCH er naturligt førstehold for disse klubber

Helsingør Idrætsforening
Helsingør IF

Siden 2005

Helsingør FC
Helsingør FC

Siden 2005

Vapnagaard FK 72
Vapnagaard FK 72

Siden 2005

Hornbæk IF
Hornbæk IF FODBOLD

Siden 2008

FremHellebæk
FREM HELLEBÆK

Siden 2012

Espergærde IF
Espergærde IF

Siden 2014

Snekkersten Idrætsforening
Snekkersten IF

Siden 2016

Kvistgård IF
Kvistgaard if

Siden 2017

Borsholm Skibstrup IF

Siden 2018

Tikøb IF
TIkøb if

Siden 2018

Gurre Idrætsklub
Gurre IK

Siden 2018

Kyst til Kyst Cup for u9-u11

Kyst til Kyst Cup er et nyt tiltag. Det er et ungdomsstævne for klubber med hold i U9, U10 og U11. Stævnet afholdes på én dag på og ved det nye stadion i Helsingør. I 2020 var det den 24. oktober.

Dommerne er U17 eller U19-spillere, kampene spilles på 5 og 8 mandsbanerne. Én dag i klubsamarbejdets tegn, hvor spillere og trænere fra samarbejdet mødes, og hvor FCH Talent Akademis fodbold ’scouts’ samtidig mødes og ”øver” i at vurdere spilleres færdigheder.

Klubkonsulenter

Hver samarbejdsklub har tilknyttet en FCH Talent Akademi-klubkonsulent. En tommelfingerregel er, at man minimum hver 5. uge er i kontakt. Nogle gange kan dialogen resultere i et besøg i klubben og træning af et hold eller måske et besøg på en kampdag, hvor konsulenten kigger med og bagefter taler med træner mv. om, hvad der nu måtte have været fokuspunkter. Der er mange muligheder.

KBK Hillerød
KBK Hillerød

Siden 2017

Nødebo IF
Nødebo if

Siden 2017

Gilleleje FK
gilleleje fk

Siden 2017

IS Skævinge Fodbold
is skævinge fodbold

Siden 2017

Fredensborg B&I
Fredensborg B&I

Siden 2017

Esrum IF
esrum if

Siden 2018

Humlebæk BK
humlebæk bk

Siden 2019

Hundested
hundested ik

Siden 2020

Aakanden GF

Siden 2022

KYST TIL KYST

Samarbejds-
klubber

FCH er ikke førstehold for disse klubber, men samarbejder ellers på lige kår.