Infobrev

Kære nye FCH-spiller og forældre

Vi ønsker jer velkommen til FC Helsingør Talentakademi, vi glæder os til at få en masse gode fodboldoplevelser sammen. Nedenstående giver en masse praktiske informationer omkring klubben og dét at spille
for FC Helsingør.

FC Helsingør Talentakademi har kontor i Helsingør Hallen, Gl. Hellebækvej 63. Mail sv@fchtalent.dk. Se også hjemmesiden, www.fchtalent.dk

I det daglige er jeres kontakt teamet omkring holdet.

Herudover er organisationen:

 • Akademi direktør Kenneth Rasmussen

  Mail: kr@fchtalent.dk Telefon: 31602618

 • Ungdomsudviklingstræner & Rekrutteringsansvarlig Rene Lybek Hansen

  Mail: kr@fchtalent.dk Telefon: 31602618

 • Akademi direktør Kenneth Rasmussen

  Mail: kr@fchtalent.dk Telefon: 31602618

 • Akademi direktør Kenneth Rasmussen

  Mail: kr@fchtalent.dk Telefon: 31602618

Moderklubber

FC Helsingør er en overbygning af alle Helsingør Kommunes fodboldklubber, der har børne- og ungdomsfodbold på programmet. Disse klubber kaldes ’moderklubber’. Kommer du som spiller fra en FCH-moderklub, vil dit spillercertifikat som udgangspunkt ligge der, medmindre andet aftales.

Har du ikke spillet i en moderklub, vælger du sammen med FCH, hvor dit spillercertifikat skal ligge. Denne ordning gør, at du også vil have mulighed for at spille kampe for den respektive moderklub de gange, du måske ikke er udtaget til dit holds kamp. Det kaldes returløb.

Praktisk info

Ved ankomst til stadion i bil – uanset om det er til kamp eller træning, parkér da venligst på de anviste parkeringspladser foran Helsingør Hallen og/eller skråt overfor på modsatte side af Gl. Hellebækvej.
Der må således ikke parkeres indenfor bommen, selvom denne er åben.

Det er vigtigt for os, at spillerne har god opbakning hjemmefra. Men når spillerne er på banen – enten det er til træning eller kamp, er det træneren, der har ordet. Spillerne har brug for, at der kun er én træner. Vores trænere giver rigeligt med input i forhold til teknik, spil, udvikling etc., så vi beder om, at forældre undlader at coache efter træning og kamp.

 

Som forælder må man gerne overvære træning, men det er meget vigtigt, at man lader spillerne træne i ’ro og mag’ med resten af holdet og trænerteamet. Så derfor – hold jer venligst i god afstand til træningen, og henvend jer først til spilleren, når træningen er færdig. Se i øvrigt Forældre-reglerne.

tøj & udstyr

 • Benskinner - er obligatoriske til alle træninger og kampe. 
 • Fodboldstøvler – spilleren medbringer selv støvler. Skal passe til underlaget (græs/kunstgræs)
 • Træningstøj: Man forventes at tilkøbe en tøjpakke, jf. afsnittet om ’Udgifter’. 
 • Kamptøj: Hjemme- og udebanesæt udleveres af klubben og medbringes til kampe. Trænerteamet giver besked om hvilket sæt, der bruges på ude- bane. Man sørger selv for at vaske det derhjemme efterfølgende. Mistede tøjdele vil blive faktureret. 
 • FC Helsingør håndterer bestilling af erstatningstøj, og herefter fremsendes opkrævning.

 • Det er muligt at købe tøj og andet udstyr fra klubbens tøjsponsor Craft til fordelagtige priser hos August Erhverv, www.augusterhverv.dk/webshop/fc-helsingor.


  Tøjet bestilles og betales i webshoppen og udleveres direkte fra August Erhverv, Fabriksvej 3 i Helsingør.

Tøj og andre eff ekter der glemmes på banerne, vil som oftest ende i kommunens glemmekasser, der findes i mellemgangen nede ved omklædningsrummene på stadion og ved indgang til hallen i forhallen.

Fysioterapi, mental coaching og kost

Som spiller ved FC Helsingør Talentakademi har man mulighed for at få tilgang til klubbens fysiske træner og fysioterapeuter, som er til stede 2-3 gange om ugen. Klubbens mentaltræner er til stede 2 gange om ugen. Der vil løbende blive orienteret og rådgivet om kost.

Økonomi

 • Kontingent U13-U19 betales 4 gange om året og er 1.500 kr. pr. gang (1/2 - 1/5 - 1/8 - 1/11).
 • Kontingent U12 betales 2 gange om året og er 500 kr. pr. gang (1/2 og 1/8).

Ved hver sommeropstart skal man forvente at tilkøbe en tøjpakke til 2.400 kr. Tøjet leveres med FCH-logo og initialer (U12-U15) - årgang og nummer (U17-19), klubben forbeholder sig retten til at sælge sponsorater på det købte tøj til drift af akademiet.

FCH deltager gerne i turneringer i Danmark og Europa. Derudover afholder vi også træningslejre. Rejsebudget som FCH-spiller forventes at være ca. 10-12.000 kr årligt (cirka 12-14.000 i U17/19).

Moderklubber

Ankomst til FC Helsingør

Din rolle som forælder

Krav til tøj og udstyr 

Køb af tøj, støvler og andet udstyr med rabat

Glemte sager

Fysioterapi, mental coaching og kost

Udgifter (kontingent, tøj og rejser)

Registrering af spillere og trænere/ledere

Hvad gør vi ved sygdom og andet fravær?

Ferier og fridage

FC Helsingør Talents Venner

Pligter for spillere og forældre

Forældreregler i FC Helsingør

FC Helsingør 2023.
Alle rettigheder forbeholdt.