INDVIELSE AF BØRNEFODBOLDENS HUS

I går indviede FC Helsingør Akademi, sammen med F.C. København, Børnefodboldens Hus. Det var skønt at mærke den kæmpe opbakning, der er til projektet om at skabe endnu bedre rammer for børnefodbold lokalt. Omkring 130 drenge og piger lagde vejen forbi Helsingør Stadion og fik sig en kæmpe oplevelse med Playground, Dartskive, autografer, Leo og Holger.
 
Tak for besøget til kvinde- og herresenior spillere fra F.C. København, der selv har taget vejen fra lokale klubber til den helt store scene. Det var tydeligt en stor oplevelse for de mange drenge og piger, og en understregning af, at vi i Helsingør har rammerne til, at børn kan få lov at drømme stort
Særligt tak til de klubber, som har tilsluttet sig Børnefodboldens Hus, og skønt at se logoer fra Gilleleje, Humlebæk BK, Espergærde IF, Hornbæk IF, Frem Hellebæk, Helsingør IF, Aakanden – og tak til alle de andre fremmødte børn og forældre.
Vi er kun lige begyndt, og vi kommer til at igangsætte endnu flere initiativer i fremtiden.

Anders Hall fra FCK udtaler:

I de kommende måneder vil klubberne gennem Børnefodboldens Hus arbejde tæt sammen om en række spændende initiativer. Dette inkluderer fodboldskoler, udviklingsprogrammer og fælles events, som alle har til formål at styrke fællesskabet og fremme udviklingen af fodbold på tværs af alle niveauer.
Med dette samarbejde ønsker vi at skabe et solidt fundament for fremtidens børnefodbold samt styrke fodboldfællesskabet i hele Nordsjælland.

Kenneth Rasmussen fra FCH Akademi udtaler:

FC Helsingør er en overbygningsklub, med alle fodboldklubber i Helsingør Kommune, som sine moderklubber. Det at være det mere elitære tilbud til alle lokale spillere, der både kan og vil lidt mere, er noget som vi i FCH tager seriøst og er meget stolte over.
 
Men vi vil også gerne give mere tilbage til moderklubberne og vigtigst af alt være med til at videreudvikle de i forvejen gode børnemiljøer der er derude. Det må vi blankt erkende at det har vi ikke selv haft ressourcer til at gøre.
Dette har vi taget til efterretning og derfor indgået et samarbejde med FCK omkring Børnefodboldens Hus. Hvor vi nu sammen med FCK, kan komme ud til vores moder- og samarbejdsklubber, med en helt anden kvalitet, viden og ressourcer, samt ikke mindst en vifte af gode udviklingstilbud og fælles events. Børnefodboldens Hus er i høj grad et regionalt projekt, hvor det her er målet at løfte hele børnefodbolden i vores region, og det er derfor meget glædeligt at så mange af vores moder- og samarbejdsklubber går med i Børnefodboldens Hus, som er et meget stort skridt i den rigtige retning.

Foto: Andreasbirkbæk_sportphoto 

FCH Akademi
Gl. Hellebækvej 63-65
3000 Helsingør

Mail: sv@fchtalent.dk
CVR: 2555 0110

FC Helsingør 2024.
Alle rettigheder forbeholdt.