Bagt – Akademipartner i FCH Talent Akademi

Bagt har valgt at blive Akademipartner i FCH Talent Akademi – de støtter bla. vores drenge på træningstøjet og hjælper os med bespisning til diverse ture og møder.

Vi ser frem til et godt og fornyet samarbejde med vores lokale partner.

Bagts historie – Franskinspireret boulangerie

Der er sket meget, siden det selvklæbende “til salg”-skilt blev fjernet fra bageriets vindue i Hornbæk i marts 2011. Der er blevet købt, solgt, udvidet, bygget og revet ned – og der er blevet æltet, formet, smagt og bagt.

Alt sammen for at føre en drøm om et fransk bageri med danske rødder ud i livet.

Vores signatur-brød er det gode, lyse moffebrød, som vi bager efter fransk metode med surdej, masser af vand og langtidshævning. Det giver et godt brød med et blødt indre, der står i kontrast til en skorpe, der er så sprød, at man kan høre den. Udtrykket er enkelt og rustikt – og man får mel på fingrene, når man går hjem fra Bagt med sit brød.

 – Jeg tænker tit på, at et brød er noget af det allermest basale og fundamentale i vores kost. Men derfor behøver det ikke at være kedeligt. Et brød kan også være det eneste, du husker fra et besøg på en fin restaurant. En sprød skorpe eller brødets svampede midte fuld af store huller kan gøre brødet til noget mindeværdigt. Et ordentligt brød er en oplevelse, og det er dét, jeg gerne vil give gæsterne hos Bagt, fortæller ejer Hans Schepelern.

Tryk på nedenstående link for artikel om Bagt 10-års jubilæum skrevet på Hornbaek.blog
Find Bagt her: Velkommen | Bagt Boulangerie og Bageri

FLERE NYHEDER