fch akademi

FC Helsingørs talenter taber tæt pokalfinale

Onsdag aften skulle slaget stå mellem en af Danmarks bedste talentfabrikker, FC Nordsjælland, og vores seje talenter fra FC Helsingørs U19-hold.

En presset første halvleg endte med FC Nordsjælland i front med stillingen 1-0.
Cheftræner Morten Mundus fik dog samlet Helsingørs drenge i pausen, og holdet kom ud til anden halvleg med fornyet energi og et mere aggressivt udtryk.

Efter en god times spil udmøntede det sig i en udligning til 1-1, hvor Mingus Hesselholt, som vi tidligere har set det i turneringen, igen sendte en resolut afslutning afsted, der endte i nettet.
Herefter fortsatte vores drenge det gode pres og havde mod slutningen af kampen flere chancer for at bringe sig på sejrskurs, men stillingen holdt helt til slut.

Kampen skulle nu afgøres på straffespark, og her trak FC Nordsjælland det længste strå. De gule- og rødstribede tog sejren, da de scorede på alle forsøg, mens Helsingør blev stoppet af både overliggeren og Nordsjælland-keeperen.

Aftenen endte derfor ikke som håbet, men ikke en finger kunne sættes på hverken drengenes præstation eller opbakningen fra lægterne.
At overdøve stadion med Helsingørs stemmer var uden tvivl medvirkende til, at drengene kunne levere så stærkt et resultat!

Tak for en fantastisk opbakning, og tak til vores seje drenge for at bringe os hele vejen til finalen.

Forza FC Helsingør!

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere