FCH U17 holdet tæt på sejr i spændende pokalsemifinale

Efter en meget flot 4-1 sejr over FC Nordsjælland i pokalkvartfinalen, var FC Helsingør Akademiets U17 drenge klar til semifinalen i onsdags ude mod Lyngby.

Endnu et opgør mod et Ligahold, og igen spændende at se hvordan holdet ville tage udfordringen op. Det blev en lige så flot kamp af FCH-holdet, som mod FCN, det eneste der manglede, var bare den samlede sejr til sidst.

Kampen blev spillet på kunstgræsbanen i Lyngby, hvor der stod en strid vind på tværs af banen. Fra start var det en meget lige kamp, hvor begge hold havde muligheder i hver sin ende af banen. FCH-holdet kom i midten af første halvleg frem til et par gode muligheder, og på en af de muligheder blev bolden sparket flot ind ude fra målfeltets kant, til en flot 1-0 føring til FCH U17. Føringen holdt desværre ikke så længe, da Lyngby fik udlignet kort før pausen.

Der var således pause med et 1-1 resultat, som efter spillets fordeling, må siges at være fortjent, og en stilling som lagde op til en spændende 2. halvleg. Lyngby holdet kom stærkt ud efter pausen og gik højere op i deres pres og spillede væsentligt hurtigere end i 1. halvleg. Modstanderen fik tilkæmpet sig et frispark, som de flot udnyttede til en 2-1 føring.

Men FCH-holdet tog hurtigt skeen i den anden hånd, og kæmpede sig flot ind i kampen igen og sluttede godt og bedst af i kampen, hvor der kort før tid endeligt blev udlignet til 2-2 efter en fin afslutning efter hjørnespark.

FCH havde endda et par gode muligheder til sidst for at vinde kampen i ordinær spilletid, men det blev ved lige ved og næsten.

Dermed var det direkte til straffesparkskonkurrence, som altid er et lotteri. Desværre vandt Lyngby på straffe og det endte ikke med en finaleplads til FCH-drengene.

Men spillere og trænere kan være meget stolte og glade over præstationen og ikke mindst at komme hele vejen til semifinalen i årets pokalturnering. Godt arbejde!