Gert Olsen tilknyttet FCH Talent Akademi

Det med stor glæde, at det lykkedes FCH Talent Akademi – at få forlænget og ansat Gert Olsen fra Hundested som Fodboldfaglig ansvarlig på FCH ATK+ Center for U10-12 drenge, ude i Fredensborg B&I om fredagen.

Gert har tidligere været ansvarlig for FCH træningscenter Vest i Hundested, og da vi nu har valgt at sætte det på pause, var det kun naturligt at gøre Gert ansvarlig på vores center om fredagen, udtaler Børneudviklingstræner i FCH, Rene Lybek Hansen.

Gert er en rutineret børne- og ungdomstræner som er uddannet med DBU B- og C-licens. Han har et stort netværk og er et kendt ansigt i flere klubber i vores region og Kyst til Kyst samarbejde – udover nu at have det faglige ansvar på ATK centret er Gert også scout, U12 assistent samt klubkonsulent i flere af vore samarbejder på akademiet, dermed har og får han et stort kendskab til de mange lokale spillere.

På FCH ATK+ Center i Fredensborg træner Gert sammen med gode kræfter som Alexander Birch Rasmussen, Rolf Bangsgaard, Süleyman Benlil og Rene Lybek Hansen.

FLERE NYHEDER