Kaspers Boldakademi og FCH Talent Akademi indgår samarbejde

Det er med stor fornøjelse, at FCH Talent Akademi kan offentliggøre, at vi har startet et samarbejde med Kasper Andreasen og Kaspers Boldakademi – som allerede er gået i gang lokalt. 

Kasper har været på vores “ønskeliste” i nogle år, da han er en meget anerkendt og dygtig lokal børnetræner fra vores moderklub, Hornbæk IF, fortæller Rene Lybek Hansen, Ungdomsudviklingstræner på FCH Talent Akademi.

Sidste sæson indledte FCH et samarbejde med vores moderklub Snekkersten IF om en ansættelse af Peter Baun som Børneudviklingstræner derude – dette er et licenskrav fra DBU – men vi vil gerne optimere yderligere og blive dygtigere til at støtte bredere både lokalt og regionalt – derfor udvider vi nu med samarbejdet med Kasper og lægger yderligere et lag på. 

Kasper skal ud i vore samarbejder og køre forløb med flere lokale/regionale trænere – han skal arbejde med disse nogle uger af gangen og sammen med dem finde veje til at optimere disse miljøer OG introducere vore klubber til vores nye fælles værktøj Better Coaching som er et redskab til nemt at planlægge børnetræning i.

 – Jeg glæder mig helt vildt til at starte samarbejdet med FC Helsingør og alle de lokale klubber, som er en del af samarbejdet, udtaler Kasper Andreasen og fortsætter; Det bliver vildt spændende at komme ud til de lokale klubber og arbejde med en af de ting jeg brænder allermest for – udvikling af børnefodbold i de lokale fodboldmiljøer. Jeg kan ikke vente med at komme i gang!

Find mere viden om Kaspers Boldakademi her.

FLERE NYHEDER