Ny Fodboldfaglig Ansvarlig og nye ansigter på FCH ATK+

Gennem en årrække har FCH Talent Akademi drevet ATK+ Center for U10-12 i Fredensborg i tæt dialog og samarbejde med DBU og øvrige licensklubber med disse centre – er tiltag DBU startede for at få mere viden om børnefodbolden og sikre tættere samarbejde mellem lokale og regionale klubber. 

Et ATK+ Center kan kun køre via partnerskaber med FCH’s moder- & samarbejdsklubber – se disse her: https://fchtalent.dk/om-os/samarbejdsklubber/

Så dette er en væsentlig grund til vi hele tiden ønsker at optimere og udvikle produktet. 

I vores samarbejdsklub, Aakanden GF har vi fundet et “trænertalent” i Sebastian Nicklin, som efter sommerferien vil overtage rollen som Fodboldfaglig Ansvarlig på vores center – det betyder han får ansvaret for træningsplaner, trænersparring, forældremøder, spillere ind/ud og samarbejder med mere – en vigtig rolle for vores akademi at denne funktion er godt dækket ind for team, spillere og samarbejder kører på et godt og solidt plan. 

Sebastian og teamet derude skal fra sommer også lave planlægning af træning i et program som hedder Better Coaching, dette værktøj og træningsprogrammer stilles også til rådighed for vore moder- & samarbejdsklubber efter sommer – dette er et af flere tiltag for at sikre vi giver noget retur til vore samarbejder. 

Sebastian har et sabbatår hvor han vil gå “all in” på FCH for at finde sin sti og vej i fodboldens verden – derfor vil han også være at finde i andre funktioner i FCH efter sommer. Jeg ser frem til at dykke ned i samarbejdet med Sebastian, da jeg er sikker på at vi her står med en “usleben diamant” på trænersiden, udtaler Rene Lybek Hansen, Ungdomsudviklingstræner i FCH. 

Sebastian siger: “Jeg har det sidste år haft glæden af at være træner på ATK+ centeret og set hvor meget talent vi har samlet der. Jeg glæder mig derfor meget til at kunne være ansvarlig derude i året der kommer. Hvor vi forhåbentlig kan hjælpe Helsingørs børneudvikling med at tage endnu et skridt frem.” 

Det øvrige stærke team efter sommer på FCH ATK+ er: Rolf Bangsgaard – Claus Tomra – Rasmus Antonijevic – Süleyman Benli – Gazi Cigin og Peter Baun.

FLERE NYHEDER