fch akademi

Slagter Baagø bag nye U19-kampsæt

FCH U19 drenge 2020

Lokal sponsor pryder Craft kampsættet for u19 både ude og hjemme

FCH’s dygtige U19-mandskab har fået nye spilledragter. Slagter Baagø har gjort det muligt. Den mangeårige sponsor er dermed endnu engang med til at støtte op om FCH’s talenter.

Sponsor i 20 år
I de sidste små 20 år har Slagter Baagø været en fast og vigtig 12-mand omkring Helsingørs bedste ungdomshold. Lige siden Elite 3000 fodbold blev dannet i 2005 som overbygningsklub, har Slagter Baagø været med på rejsen som fast sponsor og en vigtig 12-mand omkring Helsingørs bedste ungdomshold. Da Elite 3000 fodbold blev til FC Helsingør fulgte Slagter Baagø naturligt med. Det er vi i FCH utrolig glade for. Uden den lokale opbakning vil FCH Talent Akademi ikke være, hvor vi er i dag.

Blandt Danmarks allerbedste stadionpølser
Slagter Baagø ved Lars Woldfrom kan, som de fleste ved, andet end sponsorere. Stadionpølsen er i særklasse. Det startede faktisk med, at en journalist fra Helsingør Dagblad (Jørgen Sørensen) bemærkede, at pølsen godt kunne være større. Det blev den så. Og siden da, har den været et hit også hos gæster udefra. Hver gang første senior spiller hjemme lokker pølsen folk til grillen.

Pølsen består udelukkende af krydderier og kød. Den er altid uden tilsætningsstoffer og anerkendt for den store smag og kvalitet. Stadionpølsen blev vurderet, som bedst i Superligaen, da vi sidst spillede der i 2017. 6 ud af 6 stjerner gav eksperterne fra Stadionpølsen.dk pølsen. Og anmeldelsen af pølsen fandt vej til månedsmagasinet Gastro i november 2017. Så er der altså noget om snakken. Se omtalen her: Danmarks bedste stadionplatte – Euroman

Slagter Baagø fylder 100 år i 2021
Slagter Baagø fejrer 100 års jubilæum i 2021 og de talentfulde u19-drenge vil gøre alt for, at både holdet og sponsoren også i jubilæumsåret leger med i toppen.

Base i Bjergegade nummer 3 siden 1996
Til sidst vil vi blot opfordre til at besøge Slagter Baagø’s indbydende butik i hjertet af Helsingør. Du kan evt. starte med at klikke ind på www.slagterbaagoe.dk – husk, det naturligvis er muligt at bestille mad ud af huset.

U19 glæder sig til at vise sig frem i det nye kamptøj både ude og hjemme.

Stor tak for støtten til slagtermester Lars og co. hos Slagter Baagø.

Vi ses på stadion.

Af Jesper Monrad Rendtorff på vegne af FC Helsingør Talent Akademi

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere