SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYNS TALENTPRIS

Foto: Andreas Birkebæk

Siden 2018 har FCH Talent Akademi og Sparekassen Sjælland-Fyn uddelt en årlig talentpris.

Sparekassen Sjælland-Fyn er som Danmarks 12. største bank et stærkt lokalt og regionalt pengeinstitut med et bredt filialnet fordelt på Sjælland og Fyn.

Sparekassen Sjælland-Fyn er en bank, der ønsker at gøre sit for at udvikle de lokalområder, man er en del af. Engagement i lokalsamfundene og at bidrage til den lokale udvikling er selve kernen i sparekassens virke, hvilket også kommer til udtryk i det helt særlige fokus, banken har på at sikre børn og unge en god uddannelse og udvikle de talenter, der er i bankens markedsområde på Sjælland og Fyn.

Det er derfor helt i tråd med bankens vision at være med til at uddele prisen til årets helt store talent i FCH og være med til at markere en ungdomsspillers store engagement og evner.

“Det er 5. år i træk, at vi uddeler prisen ”Sparekassen Sjælland-Fyn – Årets FCH Talent” til et af de mange talenter, som der er i FCH, hvilket vi er glade og stolte over. Det giver os dels muligheden for at støtte det fantastiske store arbejde, der bliver gjort i Helsingør Talent & Elite og dels at give en ungdomsspiller et minde for livet. Stort tillykke til Jeppe Fray Rasmussen og til de øvrige nominerede” – maj 2022

Filialdirektør Thomas Guldbæk, Sparekassen Sjælland-Fyn i Helsingør

Læs mere om Sparekassen Sjælland-Fyns Talentpris 

Hvert kalenderår kårer FCH Talent Akademi en spiller, der både er elev på HEA’s idrætslinje og er FCH-ungdomsspiller. Denne pris bliver givet for at anerkende modtagerens evner, både som fodboldspiller i FC Helsingør, og som elev på Helsingør Eliteidræts Akademi.

Årets talent vælges ud fra nedenstående kriterier, og udvælges i et samarbejde mellem FCH Akademi samt Helsingør Talent & Elite. Et af de vigtigste kriterier for både Sparekassen Sjælland-Fyn, Helsingør Eliteidræts Akademi (HEA) og FCH Akademi, er at både skole og sport hænger tæt og godt sammen for de nominerede.

Modtageren skal undervejs have udvist stor dedikation, fokus, modenhed, og ikke mindst et talent for at flytte sig selv som elev, spiller og menneske. Disse karaktertræk skal igen have gjort, at modtageren har formået at præstere på banen og skolebænken. Samtidig har modtageren brugt sine sociale kompetencer, samt været med til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i begge sammenhænge.

Sparekassen Sjælland-Fyns Talentpris uddeles i forbindelse med FC Helsingørs sidste hjemmekamp i sæsonen på Helsingør Stadion.

Læs mere om Sparekassen Sjælland-Fyn her

FLERE NYHEDER