U15 keeper udtaget til DBU 2-dages samling i Vildbjerg

FCH Talent Akademis keeper, Frederik Enggaard Jensen fra vores dygtige årgang 2008 (tidligere GVI) er udtaget til en 2-dages U15 DBU samling i Vildbjerg denne uge. Her skal de dygtige drenge træne og i en træningskamp skal øst møde vest (de to DBU centre). 

Samlingen er onsdag og torsdag denne uge – den 7.-8. december. Frederik er udtaget og skal deltage med spillere fra alle de store licensklubber.

– Så det er et stort skulderklap til den unge mand – og vi er stolte af ham på akademiet” udtaler FCH Ungdomsudviklingstræner Rene Lybek Hansen. 

En glad og stolt Frederik

 – Jeg er selvfølgelig meget glad og stolt over at have fået denne mulighed for at vise mig frem og det er fedt at vide, at nogen lægger mærke til ens hårde arbejde, udtaler Frederik Enggaard Jensen, der har mærket en stor udvikling siden han kom til FCH Talent Akademi.

 – Siden jeg kom til klubben for snart 1 år siden har jeg mærket at jeg har rykket mig ekstremt meget og jeg kunne helt sikkert ikke have gjort det uden hjælp fra klubbens side. Lige fra dag 1 har der været meget tillid fra træneren og klubben og jeg har derfor haft god mulighed for at vise, hvad jeg kan på banen.

 – Jeg er spændt og glæder mig meget til at møde de spillere og trænere der er til opholdet for at kunne se og høre, hvordan de gør tingene hjemme i deres egne klubber”

”Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg kan overfor trænerne til samlingen og vise, at jeg kan være med mod de bedste af de bedste i Danmark, afslutter en spændt Frederik Enggaard Jensen.

FLERE NYHEDER