ZARKOPERFUME – Akademipartner hos FCH Talent Akademi

Foto: Rudi Dalsgaard

Vores historie

Næsten lige så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at skabe en duft, der indfanger det enestående klima, livsstil og æstetik i mit hjemland Skandinavien. I 2008 besluttede jeg at realisere min drøm, og begyndte at studere kunsten at skabe dufte. Det har været en intens og ofte svær rejse – og en, jeg nu forstår, er livslang bestræbelse.

SKIFT VERDEN

Det hele starter i mit laboratorium – det hellige rum, hvor jeg håndværk virkelig specielle, originale parfumer ubegrænset af konventionerne af mainstream parfume komponereDer, jeg designe mine parfumer til at guide dig væk fra den daglige trummerum i en drøm verden, hvor alt er muligt.

Disse parfumer fortæller en historie om tusindvis af elementer alle viklet ind – elementer, der har været nøglen til parfume og parfume aftaler siden tidernes begyndelse. Det handler om at respektere traditionen, samtidig med at man ser fremad. Om at turde sætte spørgsmålstegn ved noget, og at omdefinere, hvad det betyder at bære en eau de parfum.

Når du anvender vores compositons, vil du begive dig ud på en rejse, der krydser tusindvis af års historie, innovation og traditioner.

En parfume er ingenting uden menneskelig hud, citat Zarko Ahlmann Pavlov

Følg os på: www.zarkoperfume.com

FLERE NYHEDER