Advodan Helsingør er ny sølvpartner hos FCH Talent

Vores Akademi kan ikke fungere og videreudvikles uden vore lokale partnere, og det er en uvurderlig støtte for klubben med den lokale opbakning, og noget vi sætter utrolig stor pris på, udtaler René Lybek Hansen fra FCH Talent Akademi.

Hvem er Advodan Helsingør?

Advodan Helsingør er en moderne advokatvirksomhed med specialer inden for stort set alle juridiske områder, med stærke lokale rødder og lokal forankring. Vi arbejder målrettet med talenter, digitalisering og fornyelse i vores egen organisation, og har rådgivet mennesker og virksomheder i Helsingør siden 1946.

Derfor er det også en selvfølge for os at være med til at støtte FC Helsingør og de lokale talenter samt deltage aktivt i sponsornetværket omkring FC Helsingør, siger partner og advokat Jens Gottlieb.

Vi er klar med råd, vejledning og hjælp, der kan ruste både dig som privatperson og dig med egen virksomhed til at modstå fremtidige udfordringer, og vi ved, hvor vigtigt det er, at din advokat kender din branche og dit lokalområde, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig – at drive og udvikle din virksomhed.

Se mere her: Advodan Helsingør – advokatkontor i Helsingør

FLERE NYHEDER