MH Group som partner – sammen udvikler vi nye talenter

FCH Talent Akademi har et stort fokus på, at udvikle egne talenter. Det vil vi gerne støtte op omkring. Derfor er vi blevet sponser partner for FCH talent.

Ligesom FCH talent har vi også et stort fokus på, at udvikle vores talenter i vores virksomhed, særligt de lærlinge vi løbende uddanner til dygtige svende. Det er både en del af vores strategi og vores samfundsansvar.

Du behøver kun én leverandør

MH er et moderne teknikselskab, der har samlet el, VVS, ventilation og varmeenergi under et tag. Vi løser alle typer opgaver i alle størrelser inden for disse faggrupper i hele landet. Både for private og større erhvervskunder.

Dialog og samarbejde

Dialog og samarbejde er en central del af vores arbejde. Derfor ligger vi meget vægt på at forventningsafstemme både på pris og udførsel af arbejdet. Således at der kan leveres et produkt og en ydelse i høj kvalitet.

– Vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere et stykke førsteklasses håndværk til den aftalte tid

Hos MH er vi stolte fageksperter, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere et stykke førsteklasses håndværk til den aftalte tid. Med førsteklasses håndværk mener vi selvfølgelig kvalitetsløsninger, men lige så vigtigt er det, at vores løsninger er på forkant med den teknologiske udvikling og udviklingen indenfor lovgivning og dokumentationskrav. Vi vil levere det bedste, men også de mest fremtidssikrede og energivenlige løsninger til vores kunder.

Følg MH Group her: www.mh-group.dk

FLERE NYHEDER