Akademiets trænerteams til kommende sæson – et stærkt hold!

En spændende sæson står for døren på FCH Talent Akademi – dygtige spillere kræver dygtige trænere og specialister omkring sig – derfor er det også med stor glæde vi kan præsentere et stærkt hold til sæsonen der står for døren.

Udover vores hårdt arbejdende bestyrelse har vi nu vore teams på plads som følger…

U12 som er vores “bro” ind til overbygningen i form af et holdsamarbejde mellem Aakanden GF, Frem Hellebæk, Hornbæk Fodbold, Helsingør IF, Humlebæk BK, Hundested IK, Tikøb IF og Espergærde IF – trænes af Jacob Borg og Gert Engelbrecht Olsen – med Rikke Klug som holdleder og Camille Anemone Larsen som holdleder/mental coach.

U13 som er vores første hold i FCH overbygningen har fortsat Martin Wood som cheftræner og stærke holdledere i form af Anna Molina og Henriette Hansen – holdet har til sæsonen fået ny assistent i John Momme som er kommet til os fra fra vores samarbejdsklub Hundested.

U14 er stadig under stærk ledelse af cheftræner Peter Sørensen, der har fået hjælp af Daniel Hintz som er kommet til fra vores samarbejdsklub Humlebæk BK – de to herrer støttes af Lars Thomassen og Anders Mohr på det administrative. Her hjælper Daniel Segew Jørgensen både med træning og den mentale del.

U15 har fået nye roller, da tidligere cheftræner Karl-Emil er rykket op til U17. Derfor er cheftræner-rollen til den kommende sæson delt mellem Peter Kuhlmann og Lars Dalsborg som er ny mand på holdet – Lars er også scout og tilknyttet vores Idrætslinje – de støttes godt op af en stærk holdleder i form af Christine von Dhurbourgh.

U17 har fået helt nyt team – vores tidligere U15 cheftræner er rykket op og får ansvaret for klubbens U16-17 hold, her får han hjælp af vores nye mand Kenneth Siig som er kommet til via vores samarbejdsklub Gilleleje FK – Søren Vest hjælper her med det administrative.

U19 har samme team som før pausen i form af klubbens interne Head of Coaching Daniel Pedersen og Morten Mundus – også her støttes det administrative af Søren Vest

Som ansvarlig for det fysiske og behandlerteamet har vi en gammel kending i form af Tobias W. Jørgensen som har de to fysioterapeuter Sara Kraul og Alex Knudsen med sig til at behandle – som fysiske trænere på banen har vi Michael Cuenca Rasmussen og Stanley Durant.

Målmændene er stadig i kyndige hænder hos Patrick Brender og Oliver Stenderup.

Den mentale del kører på vanlig vis med Kenneth Just Petersen og Daniel Segew Jørgensen. 

Sammen med vore 22 moder— og samarbejdsklubber har vi vores fælles ATK+ center for de yngste U10-12 spillere i klubberne som har et særligt potentiale – dette kører i vores samarbejdsklub Fredensborg B&I om fredagen – her er Aleksander Birch Rasmussen Fodboldfaglig ansvarlig og har dygtige trænere til at hjælpe sig – disse er Sebastian Nicklin, Rolf Bangsgaard, John Momme, Jacob Borg og Gert Olsen – Rasmus Antonijevic er back up og de sparrer også med vores Børneudviklingstræner Peter Baun, som vi har ansat sammen med vores moderklub Snekkersten IF.

Yderligere info kontakt – Talentchef Kenneth Rasmussen på kr@fchtalent.dk eller Ungdomsudviklingstræner Rene Lybek Hansen på rlh@fchtalent.dk

FLERE NYHEDER