Det blev tidlig jul i Kikwetu, Kenya

Richard O’Dwyer fra Espergærde IF kontaktede FCH, omkring en kontakt han har i Kenya, hvor EIF tidligere havde leveret tøj og materialer til. De var i Kenya i den uheldige situation, at deres klubhus var brændt ned til grunden og dermed havde de brug for hjælp til at få en frisk start i deres fodboldmiljø.

FCH AS, FCH Talents Venner, DBU Sjællands dommere og Espergærde IF gik derfor – i FÆLLESSKABETS ånd, i gang med en større gennemgang af fodboldtøj og materialer – dette bevirkede at man nu her efter første sending af tøj har fået det lokale fodboldmiljø op at stå i Kikwetu, Kenya med hjælp fra ovenstående. Der er samlet så meget fodboldtøj og materiale sammen til vennerne i Kenya at der skal 1-2 sendinger mere afsted så snart det er muligt logistisk.

En stor tak til Richard O’Dwyer for indsats og koordinering i projektet. Det er en fornøjelse at se tingene blive brugt igen og skabe så meget glæde.

FLERE NYHEDER

Nyheder

Trænermøde på akademiet

En gang hver måned afholder FCH Talent Akademi et trænermøde for alle trænere og ledere på akademiet. Møderne er vigtige i forhold til to helt

Læs mere