Slagter Baagø forkælede FCH Talent Akademi

Trænere og ledere fra FCH Talent Akademi rundede året af med samvær, Årets FCH Leder og dejlig mad fra Slagter Baagø.

Hver måned samles FCH Talent Akademis trænere og videreudvikler på klubbens faglige indhold og plejer fællesskabet, som er en af klubbens kerneværdier.

Her arbejdes gennem året med DBU licens, holdudvikling, video/IT, individuel træning og uddannelse samt praktiske ting i vores fælles projekt.

Årets sidste møde er dog i en lidt anderledes form, da FCH Talentchef Kenneth Rasmussen siden sin ankomst i klubben har indført en pris “Årets FCH leder” som gives til en træner/leder på FCH Talent Akademi, som gennem året har ydet en særlig indsats – sidste pris gik til Børne- & Ungdomsudviklingstræner René Lybek Hansen.

Prisen i 2021 gik til målmandstræner, Patrick Brender, som modtager denne for sin store indsats på og udenfor banen, hvor Patrick altid går en ekstra meter klubben og ikke mindst i den daglige videreudvikling af FCH målmændene. Indtil videre har den helt store krone på værket for Patrick, været at sende Hjalte Petersen op førsteholdet, hvor han har præsteret rigtig fint.

Målmandstræner Patrick Brender modtager Årets FCH Leder 2021. Akademidirektør Kenneth Rasmussen forestod overrækkelsen.

Støt vores sponsorer

Udover prisuddeling bruges mødet også til at sige de mange daglige holdtrænere/ledere tak for de mange timer på banen i løbet af året – dette var Slagter Baagø i den grad med til i år, da de stod for al den gode mad på dagen – som bragte stor glæde – se deres mange spændende tilbud her: www.slagterbaagoe.dk og støt vore sponsorer, de støtter os!! Tak for mad!

Slagter Baagøs lækre buffet – Tak for støtten.

Vi må ikke glemme at FCH Talent Akademi udover de daglige trænere/ledere har mange andre frivillige i organisationen – bestyrelse, scouts, holdledere, FCH Talents Venner, sponsorer og administration, moder- & samarbejdsklubber – og uden deres store indsats og støtte var akademiet ikke hvor det er i dag – tak for indsats og støtte.

Med venlig hilsen

René Lybek Hansen & Kenneth Rasmussen

FCH Talentakademi

FLERE NYHEDER