Dinsen Dæk fortsætter sin støtte til talentarbejdet

Dinsen Dæk ved Lars Dinsen har gentegnet sit sponsorat hos FCH Talent, så det er gældende for 1,5 år igen. 

 – Det er dejligt at sponsorerne vælger at gentegne og støtte op om det daglige arbejde i FCH Talent. Vore sponsorer er utrolig vigtige for at vi kan videreudvikle vores miljø, udtaler Ungdomsudviklingstræner René Lybek Hansen. 

Læs mere om Dinsen Dæk 

Dinsen dæk kan tilbyde reparation og service af alle biler uanset mærke, model eller årgang. 

– Vi er et værksted af høj kvalitet og store ambitioner, og går derfor også op i godt håndværk. Vi udleverer aldrig din bil, medmindre vi selv er tilfredse med det færdige resultat. Vi tror på at god service er lig med god forretning, og det betyder meget for os at kunden forlader vores værksted med et smil.

 – Vi kan også reparere og servicere helt nye biler og således også udfylde servicebogen med godkendte stempler, så garantien opretholdes. 

 – Vi bruger alene de bedste reservedele og kan derfor også tilbyde 3 års garanti – og dette gælder naturligvis også det udførte arbejde. 

 – Vi er et værksted med et godt mandskab, som står klar til at betjene deres køretøj. – Vores kvalificerede medarbejdere er altid klar til at tage imod dig og din bil, og besvarer alle de spørgsmål du måtte have. Vi holder naturligvis altid hvad vi lover, og skulle der undervejs, i forbindelse med reparationen af din bil, opstå yderligere problemer, kontakter vi dig altid før vi går i gang med eventuelle ekstra opgaver. 

– Vi byder velkommen med Danmarks største varelager og op til 3 års garanti på arbejde og egne reservedele. 

Tak for støtten til Dinsen Dæk!

Besøg Dinsen Dæk her

FLERE NYHEDER