Fællesskab om fodbold og klub

Weekendens hjemmebane kamp i NordicBet Ligaen mellem FC Helsingør og Hvidovre dannede søndag ramme for et socialt arrangement for FCH Talent’s U15 drenge.

Årgangens spillere mødte med højt humør op til frokosthygge i de vante omgivelser. Fællesskabet om fodbolden og klubben lyste fra første minut ud af drengene.

Med en enkelt flad fodbold gik der ikke lang tid før, der var gang i en uformel indendørs fodboldkamp, inden førsteholdets kamp skulle overværes.

Holdånd og klubånd – Drengene fra FCH U15 samlet på tribunen FC Helsingør tog i mod Hvidovre i NordicBet Ligaen.

Klædt i paradedragter med høje ambitioner på førsteholdets vegne blev lægterne indtaget. Med odds fra 2-0 til 4-0 var der flere gode og optimistiske bud på dagens kampresultat, og spændingen var så intens til sidst, at drengene måtte rykke helt tæt på banen for at heppe med.

Talentfodbold i FCH er meget mere end hård træning. Det er også fællesskab om holdet, om klubben og ikke mindst ambitionerne på tværs.

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere