Fantastic Frank er blevet Sølvpartner i FCH Talent

Vi er meget stolte over at kunne byde Fantastic Frank Copenhagen velkommen som Sølvpartner hos FCH Talent Akademi.

FANTASTIC FRANK COPENHAGEN

Salg er et håndværk. Vi hos Fantastic Frank deler troen på kvaliteten af det håndlavede. Hver person på vores team er den bedste til det de gør – fra mæglere, fotografer, designere til marketingsfolk. Det betyder, at hver del af salget har en person bag sig, som brænder for netop den del.

Vores fælles mål er at lave verdens bedste salg hver gang. Vores model er baseret på samarbejdet mellem mæglere, fotografer og indretningsarkitekter.

Mæglere – Vores mæglere er dygtige, erfarne og har det vinderinstinkt du ønsker. De er kommet til os for at få de bedste betingelser for deres håndværk.

Markedsføring – Gennem vores egen digitale marketingplatform øger vi antallet af eksponeringer af din boligannonce i forhold til boligsiderne alene. En forudsætning for de højeste priser.

Fotografer – Vi arbejder med fotografer inden for mode, reklame og arkitektur. Deres evne til at skabe billeder, der kommunikerer, inspirerer og engagerer, er afgørende for at tiltrække den rigtige køber.

Indretningsarkitekter – Vores indretningsarkitekter er blandt de bedste inden for arkitektur, reklame og mode. Sammen med fotografen og ud fra objektets forhold skaber de det, som køberen ønsker.

Du kan læse mere om Fantastic Frank Copenhagen her: https://www.fantasticfrank.dk/

FLERE NYHEDER