Stratu bliver Sølvpartner i FCH Talent

Vi er meget stolte over at kunne byde Stratu velkommen som Sølvpartner hos FCH Talent Akademi.

Jeppe Klestrup, der er CEO i Stratu, fortæller her, hvorfor Stratu har valgt at støtte op om FCH Talent Akademi.

– I Stratu tror vi meget på, at man fremdyrker de dygtigste talenter ved at kombinere legen og talentet. Det skal være lysten, nysgerrigheden, konkurrencegenet og kammeratskabet, der det bedste frem i os, både når det kommer til IT-talenter og unge fodboldspillere. De værdier kan vi genkende i FCH Talent Akademi, og derfor var det helt naturligt for os, at støtte op om det gode arbejde, siger Jeppe Klestrup.

Stratu en IT-virksomhed, hvor du er på fornavn med dem, når du ringer ind

Stratu er en IT-virksomhed, der fokuserer benhårdt på service, kompetence og nærhed. Virksomheden er stiftet af erfarne folk, der kender til værdien af at sætte kunden først. Det er en virksomhed, hvor man er på fornavn med kunderne, når de ringer, og specialisterne kender til de udfordringer, kunderne sidder med til dagligt.

Din virksomhed bliver fremtidssikret med fleksibel teknologi

En af de ting, der adskiller Stratu fra andre danske IT-virksomheder er, at de bygger alt IT-infrastruktur på Nutanix’s Cloud Platform. Det betyder, at kunderne ikke bliver fanget på en blind vej, men hele tiden kan skifte spor i takt med at nye teknologier bliver tilgængelige.

Stratu blev i øvrigt d. 22. september kåret som året Nutanix-partner i Danmark og CEO Jeppe Klestrup blev kåret som Influencer of the Year 2022.

Vil du vide mere om Stratu, så find dem på www.stratu.com

FLERE NYHEDER