FCH Akademi dag

Af Kenneth Rasmussen

Torsdag den 8. juni tog FCH Akademiet en dag ud af den normale træningskalender, og afholdte en dag hvor hele akademiet, på tværs af alle hold fra U12-U19, fejrede afslutningen på en god sæson og at sommerferien nu står for døren, FCH Akademi dag. 

Det var samtidigt starten på en ny tradition, hvor akademiet fra nu og hvert år frem, vil reservere en dag i juni måned og afholde en sommerafslutning, som skal stå i klub fællesskabets navn, med hygge og samvær på tværs af alle årgange. 

Der var mødetid om eftermiddagen, hvor alle akademiets spiller mødte op med godt humør og var klar til dagens aktiviteter. Alle spillere blev hurtigt delt op i hold på tværs af alle aldre og så var der eller fløjtet op til turnering, hvor det som altid er det bedste hold der vinder. Der var arrangeret flere forskellige stationer inde på stadionbanen, som spillerne skulle igennem, inden et stærkt vinderhold kunne findes. 

Så var der bad og omklædning, inden hyggen fortsatte i stadionloungen, hvor der var linet op med sodavand, franske hotdogs, pølser og brød, pastasalat, kartoffelsalat og ikke mindst med kager til sidst. 

Årets meget stærke vinderhold blev kåret og fik præmier og gavekort. Så blev der også kåret en årets spiller på alle akademiets hold, inklusive en på U16 årgangen, for at anerkende året for et af de mest udfordrende skifte i ungdomsfodbold, fra U15 til U17. 

Alt mad og gavekort var meget venligst doneret af nogle af klubbens gode samarbejdspartner: 

Bagt
Dagrofa
Station diner
Nordsjællands catering 

Stor tak til Jer. 

FLERE NYHEDER