Mingus Hesselholt – Spar Nord Årets Talent 2023

Foto: Andreas Birkebæk

Årets talent udvælges i et samarbejde mellem FCH Akademi samt Helsingør Talent & Elite. Det er nemlig væsentligt i udvælgelsen, at både skole og sport hænger tæt og godt sammen for den nominerede:

Hvert kalenderår kårer vi en spiller, der både er elev på HEA’s idrætslinje og er FCH-ungdomsspiller. Prisen bliver givet for at anerkende modtagerens evner, både som fodboldspiller i FC Helsingør, men så sandelig også på Helsingør Talent & Elite eller Helsinge Realskole – vores skolesamarbejder. 

Modtageren skal undervejs have udvist stor dedikation, fokus, modenhed, og ikke mindst et talent for at flytte sig selv som elev, spiller og menneske. Disse karaktertræk skal igen have gjort, at modtageren har formået at præstere på banen og skolebænken. Samtidig har modtageren brugt sine sociale kompetencer, samt været med til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i begge sammenhænge.

Mingus Hesselholt har været en del af FC Helsingør, siden han som U11 spiller blev udtaget til Specifiktræning på ATK centeret. Dengang spillede han i Hornbæk IF, hvor han var profilen på deres stærke årgang 2006.

Som U13 spiller blev han udtaget til FC Helsingør, hvor han lige siden har huseret på kanten, hvor han med sit hurtige antrit, gode teknik og veludviklede drible færdigheder har bidraget med mange mål og assist igennem de seneste år. I denne sæson er det også blevet til en debut for U19 holdet, som Mingus skal være en del af efter sommerferien.

I dagligdagen er Mingus utrolig dedikeret, hårdtarbejdende og ikke mindst enormt vellidt af holdkammeraterne og er med til at skabe et godt og seriøst træningsmiljø.

Mingus er pligtopfyldende i skolen, hvor han uanset sine mange timer på fodboldbanen har leveret en flittig og pligtopfyldende indsats. Han er ydermere vellidt blandt sine skolekammerater, hvor han betragtes som en god ven.

Der skal fra FCH Talent Akademi lyde en stor tak til Spar Nord for støtten til denne pris og ikke mindst en tak til Mr. August, August Erhverv & Sport samt Craft for de fine gaver.

Stort tillykke til Mingus Hesselholt

Sidste års vinder – Jeppe Fray Rasmussen skal naturligvis også have en mindepokal fra Spar Nord.

Tak til vore sponsorer: 

www.spks.dk 

www.craftsportswear.com 

www.augusterhverv.dk 

www.mr.dk/butik/mr-august

FLERE NYHEDER