FCH Talent Akademi bliver ny samarbejdsklub i F.C. København

F.C. København har indgået et samarbejde med FCH Talent Akademi, hvor der er fokus på børnefodbold.

 – Vi er enormt glade for, at vi kan byde velkommen til FCH Talent Akademi, som ny samarbejdsklub og ser utroligt meget frem til at igangsætte samarbejdet med dem, siger leder for klubsamarbejde i F.C. København Anders Hall Toft.

For talentchef i FC Helsingør Kenneth Rasmussen betyder samarbejdet med F.C. København, at de får tilført ny viden.

 – Vi kan bruge den enorme viden, som F.C. København har indenfor området. F.C. København som samarbejdspartner kan hjælpe os fysisk med nogle ting, som vi ikke selv har mulighed for, og det er i forhold til at nå hele vejen rundt om vores børnemiljø på en ny måde, fortæller talentchefen i Helsingør.

Aftalen skal udvikle FCH Talent Akademi endnu mere 

Klubsamarbejdet mellem F.C. København og klubberne har fokus på gode træningsmiljøer for børnene.

– Et samarbejde med Helsingør akademi kan åbne muligheder for, at vi sammen kan styrke børnefodbolden hos dem og i deres nærområde, hvor vi ønsker at uddanne, inspirere og vidensdele. Vi vil arbejde for, at alle børn får muligheder for at indgå i så gode træningsmiljøer og træningsgrupper som muligt, hvilket vi er sikre på vil styrke børnenes trivsel og udvikling, uddyber Anders Hall.

Den nye aftale skal bidrage med nye ressourcer og viden, som skal udvikle børnefodbolden i FCH Talent Akademi.

 – Vi kan gøre brug af nogle ressourcer og tilbud, som vi ikke har, men som F.C. København har. Vi er en overbygning af alle fodboldklubber i Helsingør Kommune, og vi vil rigtig gerne gøre mere for vores moderklubber specielt i forhold til børnefodbolden. Derfor kan F.C. København hjælpe os med mange forskellige ting såsom kurser, træning og meget mere, fortsætter Kenneth Rasmussen.

Et samarbejdet der gavner lokalområdet 

Samarbejdet gavner ikke kun FCH Talent Akademi, men det gavner også lokalområdet.

 – Arbejdet med børnefodbolden i vores moderklubber følger automatisk med, fordi vi er en overbygning. Så vi skal ud i vores moderklubber på en anden og mere effektiv måde, end vi selv hidtil har haft ressourcer til, men det kommer vi et skridt tættere på med dette samarbejde, udtaler Kenneth Rasmussen.

Og han bliver fulgt op af Anders Hall.

 – Helsingør er en meget ambitiøs klub, som i høj grad ønsker at bidrage til deres nærområde, hvilket vi naturligvis vil støtte op omkring. Vi vil gøre vores ypperste for at bidrage til den i forvejen rigtig gode udvikling og støtte de ansatte og trænere, som er i FCH Talent Akademi, hvilket har stærke synergier til vores egen udvikling i F.C. København, slutter Anders Hall.

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere