Fem FCH-spillere var udtaget som DBU Medier i sommerferien

Fra FCH Talent Akademis årgang 2008 var hele fem spillere udtaget – hvoraf de 4 deltog på UEFA’s A-træneruddannelse 2022, som medier mandag den 27. juni til torsdag den 30, juni 2022 på flere adresser i Jylland – 2 i Vejen og 2 i Skærbæk. 

Spillere fra FCH 2008 – som var udtaget: 

Oliver Falk – oprindeligt fra vores samarbejdsklub Aakanden GF William Falk – oprindeligt fra vores samarbejdsklub Aakanden GF 

Emil Morgan Larsen – oprindeligt fra vores moderklub Snekkersten IF 

Malek Kharaibi – oprindeligt fra vores samarbejdsklubber KBK Hillerød og Nødebo IF 

Sebastian Rask (som desværre blev forhindret) – oprindeligt fra vores moderklub Frem Hellebæk 

Spillerne var medier på DBU’s A-Træneruddannelse (Elitetrænere), hvor der trænes med udvalgte spillere som medier. På denne måde har DBU en unik mulighed for at kæde spiller- og træner uddannelse sammen. 

Under forløbet deltog DBU’s talenttrænere, der fik mulighed for at se drengene i en intensiv og sammenhængende periode inden udvælgelsen af de spillere som til efteråret skal starte på DBU’s U15 Talentcenter og U15 Future Talentcenter. 

William og Oliver Falk skriver om oplevelsen:

– Det var virkeligt sjovt og lærerigt at være i et andet miljø og møde andre rigtig gode spillere fra hele Danmark. så vi kunne spille kampe mod hinanden, der havde trænerne valgt at lave et Øst og et Vest hold, Foruden en masse fodbold, var der også tid til at hygge og andre sociale aktiviteter, her blandt andet en tur i svømmehallen på Skærbæk fritidscenter. Vi var en af 32 udvalgte ud af 14.000, så vi fik meget kamp til stregen. Så det er bare om at give sig alt hvad man har til træning og kamp, så man kan gøre sig fortjent til i efteråret at komme på DBU igen, siger Oliver & William. 

En glad ungdomsudviklingstræner

– Som klub er det et rigtigt fint skulderklap til de unge drenge, som arbejder stenhårdt i det daglige på vores Talent Akademi, at blive udtaget til sådanne oplevelser og få muligheden for at vise sig frem, udtaler ungdomsudviklingstræner i FCH René Lybek Hansen.

FLERE NYHEDER