Jeppe Fray Rasmussen – Sparkassen Sjælland Årets Talent 2022

Foto: Andreas Birkebæk

Årets talent udvælges i et samarbejde mellem FCH Akademi samt Helsingør Talent & Elite. Det er nemlig væsentligt i udvælgelsen, at både skole og sport hænger tæt og godt sammen for den nominerede:

Hvert kalenderår kårer vi en spiller, der både er elev på HEA’s idrætslinje og er FCH-ungdomsspiller. Prisen bliver givet for at anerkende modtagerens evner, både som fodboldspiller i FC Helsingør, og som elev på Helsingør Eliteidræts Akademi. Modtageren skal undervejs have udvist stor dedikation, fokus, modenhed, og ikke mindst et talent for at flytte sig selv som elev, spiller og menneske. Disse karaktertræk skal igen have gjort, at modtageren har formået at præstere på banen og skolebænken. Samtidig har modtageren brugt sine sociale kompetencer, samt været med til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i begge sammenhænge.

Jeppe er fra vores samarbejdsklub IS Skævinge Fodbold, han er fra vores talentfulde årgang 2008, og udtrykkene “Lead by example” og “Less talk, more action” er i den grad med til at beskrive Jeppe som person, anfører og spiller for U14 holdet i FCH.

Han går altid forrest med sit hårde arbejde, og sætter standarden for sine holdkammerater med sin dedikation og vilje til at udvikle sig som fodboldspiller. Han er styrmanden i forsvaret og er med sin duelstyrke og evner på bolden med til at give ro og stabilitet til holdet.

Han er ikke typen, der har behov for at råbe højt eller fremhæve sig selv, men via. sin væremåde er han en enormt vellidt og respekteret anfører og spiller for U14 holdet.

Han har indenfor det seneste halve år trænet og spillet med U15 (årgangen over) og har senest fået debut for U16 holdet.

Jeppe er altid meget pligtopfyldende i skolen, hvor han uanset sine mange timer på fodboldbanen, har leveret en flittig og pligtopfyldende indsats. Han er ydermere vellidt blandt sine skolekammerater, hvor han betragtes som en loyal og god ven.

Der skal fra FCH Talent Akademi lyde en stor tak til Sparekassen Sjælland for støtten til denne pris og ikke mindst en tak til Mr. August og Craft for de fine gavekort.

Stort tillykke til Jeppe Fray Rasmussen

Sidste års vinder – Ramus Ahrensbøll Sjøholm fik en flot mindepokal fra Sparekassen Sjælland.

Tak til vore sponsorer: 

www.spks.dk 

www.craftsportswear.com 

www.augusterhverv.dk 

www.mr.dk/butik/mr-august

FLERE NYHEDER