SPAREKASSEN SJÆLLANDS TALENTPRIS 2022 – DE TRE NOMINEREDE TALENTER

Endnu en sæson er ved at gå på hæld og det betyder samtidig at Årets Talent skal hyldes. For femte år i træk kårer FCH Talent Akademi og Helsingør Talent Akademi, i samarbejde med Sparekassen Sjælland, Årets Talent. 

Tre spillere er nomineret til at efterfølge sidste års vinder Rasmus “Ras” Ahrensbøll Sjøholm, der på billedet ovenfor fik overrakt prisen af Thomas Guldbæk fra Sparekassen Sjælland.

Hvem af de tre nominerede, der bliver kåret til Årets Talent 2022 kan du få at se på onsdag i pausen, når FC Helsingør tager i mod Lyngby Boldklub i NordicBet Ligaen på Helsingør Stadion.

De tre nominerede til Sparekassen Sjællands Talentpris 2022 er i tilfældig rækkefølge:

1. Daniel Krogh U19

2. Gustav Rosenquist U17

3. Jeppe Fray U14

En af de tre kan senere på årets bryste sig med at have vundet Sparekassen Sjællands Talentpris 2022. FCH Talent Akademi indstiftede i 2018 og er siden den første kåring blev støttet af Sparekassen Sjælland, hvilket vi sætter enorm stor pris på.

Prisen

Prisen gives til den FCH Talent Akademi-spiller og Helsingør Elite Akademielev, der har udmærket sig mest i den forgangne sæson. Udover at vandrepokalen og æren modtager vinderen en præmie fra Craft Sportswear, samt et gavekort fra Mr August.

Kåring

Prismodtageren af Sparekassen Sjællands Talentpris vil blive hædret inden FC Helsingørs hjemmekamp mod Lyngby Boldklub onsdag den 18. maj på Helsingør Stadion. Vinderen bliver naturligvis også præsenteret her på siden. 

Prismodtagere af Sparekassen Sjællands Talentpris

2021: Rasmus “Ras” Ahrensbøll Sjøholm (tidl. Snekkersten IF)

2020: Mathias ”Mac” Christensen (tidl. Espergærde IF)

2019: Lasse Skafte (tidl. Gilleleje FK, FCN og Helsinge)

2018: Emil Steen Rasmussen (tidl. Espergærde IF)

Kriterierne

Årets talent udvælges i et samarbejde mellem FCH Akademi samt Helsingør Talent & Elite. Det er nemlig væsentligt i udvælgelsen, at både skole og sport hænger tæt og godt sammen for den nominerede:

Hvert kalenderår kårer vi en spiller, der både er elev på HEA’s idrætslinje og er FCH-ungdomsspiller. Prisen bliver givet for at anerkende modtagerens evner, både som fodboldspiller i FC Helsingør, og som elev på Helsingør Eliteidræts Akademi. Modtageren skal undervejs have udvist stor dedikation, fokus, modenhed, og ikke mindst et talent for at flytte sig selv som elev, spiller og menneske. Disse karaktertræk skal igen have gjort, at modtageren har formået at præstere på banen og skolebænken. Samtidig har modtageren brugt sine sociale kompetencer, samt været med til at skabe trivsel og et godt læringsmiljø i begge sammenhænge.

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere