Rasmus Sjøholm får kontrakt i FC Helsingør

Ungdomstalentet, som startede karrieren i moderklubben Snekkersten If, har nu sat underskriften på sin første kontrakt.

16-årige Rasmus Sjøholm har i denne sæson bombet igennem i U17 ligaen og er med sine 19 scoringer pt. på en andenplads på topscorelisten med tre kampe tilbage af sæsonen.

Til dagligt er Rasmus førsteårsstuderende på Espergærde Gymnasium, men det har altid været fodbold, som har fyldt i hans liv.

Karrieren startede i SIF under kyndig ledelse af hans mor, og med opstarten af FCH’s talentakademi, var det næste skridt i karrieren helt naturligt.

Der er ingen tvivl om at Liverpool er drømmedestinationen, når man snakker med Rasmus, men fokus er først og fremmest rettet mod at få debut for FC Helsingørs førstehold.

-Det næste mål er helt klart at få debut for førsteholdet. Derefter ser jeg selvfølgelig mig selv blive en fast del af holdet og forhåbentlig en nøglespiller med tiden.”

Adspurgt om egne kvalifikationer er det også tydeligt, at Rasmus er en rigtig arbejdshest, som gerne sætter holdet over sig selv.

-Jeg har et godt spark og så arbejder jeg benhårdt for holdet. Jeg er ikke bleg for at løbe den ekstra meter, når holdet har brug for det.”

Angriberen har nu nogle år til at udvikle sig endnu mere på akademiet og vi ser frem til at følge ham fra sidelinjen.

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere