Se målene: FCH U17 vandt en flot sejr over FC Nordsjælland i DBU Pokalens kvartfinale

Onsdag aften var der kvartfinale i DBU Pokalen mellem vores U17 hold og FC Nordsjællands ditto.

Det var en kamp vi alle havde set meget frem imod, en stor kamp mod et af landets bedste U17 hold. En chance for at måle os imod en superligaklub og nogle af de mest talentfulde spillere herhjemme. Vores U17 havde forberedt sig meget grundigt til mødet og var klar til at tage udfordringen op.

Det blev naturligvis en lige så spændende kamp som forudset, imod et meget stærkt teknisk og taktisk FCN hold. Vores drenge spillede op til sit absolut bedste og var i stand til at give aftenens modstander kamp til stregen og lidt til. 

Kampen startede dog ikke optimalt for FCH holdet, da vi fik smidt en spiller ud i 10 min. kort inde i kampen. Men spillerne var i stand til at holde FCN væk fra de store chancer i perioden, og da vores hold blev fuldtalligt, så formåede vi endda at lave kampens første mål. Herefter var kampen åbnet og der blev vist godt spil fra begge sider, hvor vores drenge på dagen, var gode til at forsvare sig mod FC Nordsjælland og deres hurtige boldomgang, samt ofte fik spillet sig godt ud af deres høje pres.

Det endte med at blive en kamp hvor vi med stor effektivitet, energi, fight og vilje endte med at vinde en fuld fortjent 4-1 sejr. Flot præstation af vores spillere og trænere!

Vores U17 hold er dermed videre til semifinalen, hvor næste modstander er Lyngby Boldklub og kampen er lige nu sat til den 17. april ude i Lyngby.

Se alle FCH mål her:

FLERE NYHEDER