FCH Talent Akademi og Nordic Sport Scholarship Association i nyt samarbejde

Foto øverst: Fra venstre: Ramesh, Marcus, Alexander, Luca (tidligere akademispillere) og Gustav fra NSSA

FCH Talent Akademi kan med glæde præsentere et nyt tilbud til vores ældste akademispillere.

FCH Talent Akademi og Nordic Sport Scholarship Association (NSSA) har indgået et samarbejde med henblik på at tilbyde vores U19 spillere en ny og anden spændende mulighed for videreudvikling på højeste niveau.

NSSA er et dansk baseret firma som er specialister i at give atleter med både sportslige og akademiske ambitioner, mulighed for at kombinere uddannelse med sport på eliteniveau på College i USA. Et ophold på College i USA kan være en anden vej til en professionel fodboldkarriere, samtidigt med at man får en god international uddannelse og en oplevelse for livet, med et væld af nye bekendtskaber.

NSSA lever af at assistere unge mennesker i jagten på netop dette.

Firmaet er stiftet af nogle dygtige og engagerede unge mennesker, som selv har prøvet oplevelsen i USA. De har et stort netværk i USA og har efterhånden hjulpet rigtigt mange danske idrætsudøvere videre.

”Vi er meget begejstrede over det nye samarbejde og har allerede haft et informationsmøde for alle vores U19 spillere, her var U17 spillerne også inviteret, så de også kunne høre om fremtidige muligheder for dem. NSSA kom og fortalte om alt det de kan, og hvor fire af vores tidligere akademispillere der pt. er i USA via NSSA, også kom og fortalte om deres oplevelser. Det var meget glædeligt at se vores tidligere akademispillere fremlægge og fortælle om deres igangværende ophold på College i USA. Vil gerne sige stort tak til vores tidligere akademispillere, Alexander, Marcus, Ramesh, og Luca, som meget fint fortalte om deres spændende oplevelser og liv i USA og gav alle et godt og grundigt indtryk af hvordan et College ophold i USA kunne være”, udtaler Kenneth Rasmussen, direktør for FCH Talent Akademi.

Akademiet har allerede modtaget en del positiv feedback om tiltaget og ser frem imod det videre samarbejde med NSSA.

Man kan også gå ind på deres hjemmeside www.NSSA.dk

FLERE NYHEDER