Uddannelse af FCH scouts

FCH Talent Akademi har i efteråret 2019 startet et stærkere scout setup op. Tanken bag er, at gode lokale kræfter med et stort hjerte for FCH, skal ud at se kampe – og den vej finde talenter både lokalt og regionalt og melde ind til klubben. Lige nu dækker vi fra København og hele FCH Kyst til Kyst samarbejdet plus.

Vi er i FCH Talent så priviligerede at hele 18 dygtige personer har takket ja til at se fodbold fra 8 år og opefter for klubben – de kommer med forskellig baggrund i form af trænere, tidligere spillere, fans med mere, så vi mødes med jævne mellemrum for at vidensdele og dygtiggøre os.

I søndags var ingen undtagelse – her præsenterede scoutkoordinator, Anders Conradsen og rekrutteringsansvarlig, Rene Lybek Hansen emner som “databehandling” og “hvad er RAE og Futurespillere” – sidstnævnte emner er omkring børns forskellige vækst- og modningskurver.

Vore scouts rapporterer ind til en database, som vores koordinator Anders Conradsen så trækker info ud fra – fra den info kortlægger han de kampe og spillere, vi ønsker at se nærmere på – derudover vælger han og rekrutteringsansvarlig de emner lokalt og regionalt, som kan være interessante for centre og hold på FCH Talent Akademi at gå videre med.

Tak til fremmødte scouts for en god dag og tak for den store indsats i “marken”.

Næste samlings tema blev af scouts selv, fastsat på dagen – og der skal snakkes “potentiale”.

Læs mere om vore scouts og FCH Kyst til Kyst samarbejdet under “Om os” her på siden.

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere