Fodbold i en god sags tjeneste

U16 Pigerne fra FC Helsingør Talentakademi har I hele oktober måned valgt at sætte fokus på kræft. En sygdom mange mennesker på den ene eller anden måde har haft tæt inde på kroppen. Derfor har pigerne spillet i lyserødt. En farve der bruges i forbindelse med at sætte fokus på brystkræft. Men for pigerne har den været brugt til at sætte fokus på den generelle kamp mod kræft.


FC Helsingør Talentakademi har i samarbejde med FC Helsingør A/S, CRAFT, August sport og WIKA valgt at vise, at kampen mod kræft, støtten til forskningen og støtte til pårørende er en fælles kamp. Derfor spillede U16 pigerne en forkamp til kampen mellem FC Helsingør og Esbjerg fB. Her var det naturligt at pigerne skulle møde en lidt anderledes modstander end de møder i hverdagen. Derfor stillede træner/ledere fra FC Helsingør piger med forstærkning fra Snekkersten og FC Prostata op til en kamp mod U16 pigerne.

Pigerne gik herefter rundt under kampen mellem FC Helsingør og Esbjerg fB for at indsamle penge til kræftens bekæmpelse. Her blev der indsamlet 4.062 kr. som vil blive lagt sammen med indtægten fra auktionen af det lyserøde spillertøj. Det samlede beløb vil til sidst blive doneret til kampen mod kræft.

Så stor tak til alle jer der har doneret. Der er fortsat mulighed for at donere på MobilePay Box nr.: 6821VV.”

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere