fch akademi

Vores Akademipartner BAGT bragte julestemningen til FCH Talent Akademi

FCH Talent Akademi søger løbende at udvikle sig – derfor indkaldte man som noget nyt forældre til en evalueringsdag – det foregik i Søndags den 11/12-22, op til U13 årgangens træningskamp mod HIK. 

På mødet involverede vi årgangens forældre til en dialog om deres første tid i FCH Talent. Denne årgang var valgt – da det er første gang i FCH Talent Akademis korte historie – at der er en hel del spillere fra klubber udenfor vores moder- og samarbejdsklubber, og det har givet positive udfordringer, som vi rigtig gerne vil lære af, og blive dygtigere til at håndtere i tæt samarbejde med vore egne lokale/regionale drenge. 

Stor ros til forældre – og team, for at støtte positivt op om tiltaget, der blev talt konstruktivt om tingene – og om hvordan vi sammen kan tage de næste positive skridt i drengenes udvikling på og udenfor banen. 

Til dagen havde vores sponsor – og nye Akademipartner BAGT, sørget for en masse godt til ganen – som bragte store smil og julestemning frem på mødet – se mere om, og støt vores partner her: www.bagt.nu – tak for støtten! 

Efter møde og kamp sluttede spillere, forældre og ledere dagen af med julehygge i herligt fællesskab, som er en af klubbens bærende værdier. 

Glædelig jul og FORZA FCH

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere