Vores gode samarbejdsklub, Aakanden, var forbi FCH Talent Akademi i sidste uge

Alle vores moder- og samarbejdsklubber er vigtige for os i FCH Akademiet. Derfor har vi søsat en plan for løbende at invitere vores moder- og samarbejdsklubber ind til os. Meningen er at vi vil introducere U13 spillere i moder- og samarbejdsklubberne og U13 FCH Akademi spillere, for hinanden. Forhåbentlig kan dette give gensidige fine fodboldoplevelser sammen og knytte gode relationer imellem vores fælles spillere og trænere.

Planen blev sparket i gang med et besøg fra vores gode samarbejdsklub, Aakanden, som var forbi FC Helsingør Akademi i sidste uge. Her var der linet op til en omgang fællestræning, træningskamp, VEO video og spisning.

Først trænede drengene sammen og viste hvordan fodbold er et fællessprog, og hurtigt fandt sammen. Herefter var der træningskamp, hvor der også var mange gode ting fra de dygtige spillere. Bagefter var der hyggelig fællesspisning og lidt video inspiration til drengene.

Dagen var en stor succes, hvor det var herligt at se hvordan alle spillere gik til makronerne og var opsatte på at få en god og lærerig eftermiddag/aften sammen på tværs af klubberne. Sidst men ikke mindst, meget givende at se alle de glade og smilende drenge.

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere