FCH U15 spillere klar til at give baghjul !

De hurtige fødder og koordinationsevnen fra fodboldbanen blev sat på prøve i Racehall Copenhagen, hvor FCH U15 lørdag formiddag udfordrede hinanden i et Gokart Race på verdens største indendørs gokartbane. 

Med fart over feltet og masser af grin kastede holdet sig ud i at give hinanden baghjul – nogle med mere benzin i årene end andre – men alle tog udfordringen op med oprejst pande. De små dinokarts med en tophastighed på 80 km/t kom på arbejde i et godt 30 minutters F1 style race.  

I et gokart race handler det ligesom på fodboldbanen om at holde fart, orientere sig fremad og sikre at accelerere på de rette tidspunkter. Kompetencer, som spillerne kender fra fodboldbanen, men fik sat i en helt anden kontekst sammen med deres mod på fart. 

På vinderpodiet endte Bertram Tolboe (1), William Strand (2) og Alexander Boisen (3). 

De fælles sociale oplevelser uden for fodboldbanen er vigtige elementer mellem træningspas og kampe. De er med til at styrke båndet og FCH holdånden mellem spillerne.

Hertil sidst skal det lyde én stor tak til de 2 hovedarrangører Karina & Sascha som endnu engang har skabt en god dag for drengene!

FLERE NYHEDER

Nyheder

FCH Center Humlebæk

FCH Center Centertræning & keepertræning For 2150 kr. får dit barn: Træningspas hver fredag med start d. 16/8 til d. 15/12 kun afbrudt af ferie

Læs mere
Nyheder

FCH U19 klar til pokalfinale

Onsdag aften spillede FC Helsingørs U19-hold sig i ungdomspokalfinalen med en sejr på 1-0 over Roskilde Boldklub. Over 200 fans var mødt op på Helsingør

Læs mere