New Tomorrow indgår samarbejde med FCH Talent Akademi

Som et supplement til klubbens mental-træner, Kenneth Just Petersen – har vi indledt et samarbejde med mental træner Allan Sørensen. Allan har flere spændende uddannelser bag sig, bl.a. diverse coachuddannelser, uddannelse i kropssprog, nudging og adfærdsdesign, og en international certificeret mental træner uddannelse.

Her er lidt ord fra Allan.

Hej allesammen

Det at være sportsudøver på højt plan er selvsagt fysisk hårdt, men det følges oftest hånd i hånd med mentale udfordringer. Der skal jo præsteres hele tiden, og uden et bevidst fokus og arbejde med det mentale, er det meget sværere at toppræstere.

Det at spille fodbold i et seriøst og konkurrencepræget miljø som f eks. i FCH giver helt sikkert en masse gode og dejlige oplevelser, men er ofte også forbundet med en masse svære og ubehagelige følelser og tanker – og et enormt pres. Det kan ikke undgås, og det skal det måske heller ikke – men det skal håndteres.

Når jeg arbejder med mental Træning så arbejder jeg meget med begreberne Fokus, Accept, Handling og Opmærksomhed – FAHO

Fokus skal selvfølgelig være på fodbolden, og hvordan du hele tiden kan optimere, og ofte så er det små ting der skal justeres på det mentale plan, for at opnå en stor effekt. Men for mig som mentaltræner er det også vigtigt at der er fokus på andet end sporten, nemlig at du også har ”alt det andet med” som er udenfor fodbolden. 

Du skal også have fokus på skole, arbejde, familie, sociale relationer, afslapning og andet som kan give dig energi. Du skal have en fodbold- life balance. Så kort sagt så gælder det om at have fokus på det rette- på rette tid og sted.

Accept af de følelser du oplever i forbindelse med fodbolden. Accept af at det somme tider er/kan være svært at være i et præstationsmiljø. Accept af at, det at præstere på højt niveau er forbundet med en masse modgang og ubehag (som gerne skulle blive til noget ubehag du gerne vil udfordre). Og vi skal se ubehag og modgang som noget naturligt og uundgåeligt, da der ligger et kæmpe udviklingspotentiale i det. Det er hvordan vi håndterer denne ubehag og modgang, der er med til at udvikle os.

Handling på ovennævnte. Hvordan handler du dig ud af modgangen, nervøsiteten, ubehaget og alt det ”svære” og hvordan håndterer du presset, som er en uundgåelig del af et præstationsmiljø- det er prisen det koster at have ambitioner.

Opmærksomhed er nøglen til at styre dit Fokus, din Accept og dine Handlinger. Og opmærksomhed på hvordan du bliver mere bevidst om dig selv og dine signaler, og hvordan du derved kan styre din attitude og dine handlinger. Opmærksomhed og bevidsthed er nøglen til forandring og optimering af dit mentale mindset – så du helt sikkert bliver en bedre fodboldspiller, men også så du har dig selv med hele vejen.

Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med FCH. Jeg synes det er ekstremt spændende at arbejde med sportsfolk, og især fodboldspillere. Jeg har altid selv spillet fodbold, dog kun på ”seriøst hobby plan”, samt været træner for både senior og ungdomshold.

Jeg tilbyder mental træning i forskellige forløb. Kig endelig på min hjemmeside, eller ring gerne til mig for yderligere informationer.

Samtalerne kan sagtens klares før træninger, så du kan spare tid på evt. transport. Der vil være egenbetaling på disse forløb.

Bedste hilsner Allan

Mobil 5120 3078

Mail hej@new-tomorrow.dk

FLERE NYHEDER