Ny scoutkoordinator hos FCH talent akademi

Vores nuværende scoutkoordinator Anders Conradsen stopper med funktionen som koordinator, men fortsætter som scout og er fortsat ansat i FCH regi som administrationschef i FC Helsingør.

Vi har kigget i egne rækker og fået lavet en aftale med Thomas Hansen som har været scout – og nu også ansat som ny scoutkoordinator – en rolle der betyder man skal planlægge kampe scouts skal se, behandle indkomne data fra vore scouts, og derfra udvælge de spillere vi ønsker at se nærmere på, og eventuelt arbejde videre med på vore centre og akademi. 

Lidt om Thomas: 57-årig Helsingørdreng, der privat bor i Espergærde. 

Startede som 6 årig i Helsingør IF og er meget lokal med stort hjerte for FCH – Som senior har han været indover Helsingør,  Lyngby, Fredensborg , Snekkersten, Humlebæk , HIK, Søllerød og BSV – hvor han Stoppede som 39 årig med elitefodbold. Han havde sin Sidste 2 divisionskamp som 35 årig og har siden 

Trænet utallige ungdomshold i HiF, Elite 3000 (starten på nuværende akademi), Snekkersten og BSV – har været Seniortræner i Snekkersten,  BSV og Fredensborg – så en mand med stort lokalt netværk – og han er Stadig aktiv på banerne af og til. 

– Vi er altid glade og stolte over at lokale fodboldkræfter ønsker at være en del af vores akademi – og dejligt at Thomas ønsker at følge op på det store arbejde, vore mange dygtige scouts derude udfører i det daglige – udtaler rekrutteringsansvarlig Rene Lybek Hansen

FLERE NYHEDER