Trænerrokade i pigeafdelingen

FC Helsingørs pigeafdeling rokerer på trænerne for hele talentafdelingen. Chanel Royal og Danni Kikkenborg får større ansvar som cheftrænere.

U13
U13 får ny cheftræner. Chanel Royal tiltræder som ny cheftræner efter et par måneder som assistenttræner på U16. Inden da var Chanel tilknyttet vores moderklub, Hornbæk IF, som cheftræner. Sammen med Chanel bliver Julie Schou Nissen fast tilknyttet som assistenttræner – et ungt og talentfuldt trænerteam!
Teamet består derudover også af holdleder Pia Knudsen.

U14
U14 ændrer minimalt. Frederik Reffelt fortsætter som cheftræner, men må vinke farvel til assistenttræner, Danni Kikkenborg. Teamet består derudover af assistenttræner Julie Schou Nissen og holdleder Pia Knudsen

U16 & U18
Danni Kikkenborg, der hidtil har været cheftræner for U13 og assistenttræner på U14, overtager U16 og U18 efter Poul Thillemann. Danni har tidligere været cheftræner for U18 Piger i Lyngby BK samt assistenttræner i Brøndby IF Pigeelite.

Målmandstræner, Victor Sørensen, fortsætter som ansvarlig for målmandstræningen for hele talentafdelingen.


Danni Kikkenborg: “En spændende mulighed
“Jeg er utrolig glad og beæret over at have fået muligheden for at arbejde videre med U16 og U18. Der er mange spændende spillere på holdet og jeg glæder mig til at arbejde med pigernes udvikling.”

Selvom Covid-19 har sat en stopper for træningen, er Danni allerede i fuld gang med arbejdet:
“Pigerne virker utrolig motiverede for at komme at komme igang, og samtidig glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med Frederik på U14 og løfte klubben til næste niveau.
Det er en fornøjelse at skulle arbejde sammen med Sara som fysisk træner og assistenttræner. Det skal nok blive godt!” smiler Danni, da han mandag eftermiddag mødte ind på FC Helsingørs kontorer for at holde møde med talentchef, Jacob Nordstrøm Scheel.

FC Helsingør U16 starter forårssæsonen ude mod Ringsted Pigefodbold lørdag den 27. marts. FC Helsingør U18 skal først i aktion den 11. april, hvor de møder BSF på hjemmebane.

Af Jacob Nordstrøm Scheel 
Foto: Annamarrie Lennings

FLERE NYHEDER